SHL

Wie is SHL?
SHL staat voor Solide Houten Lijsten en heeft zich in korte tijd als belangrijke leverancier van lijsten en aanverwante artikelen op de kaart gezet. Het is een jong familiebedrijf, waarin Hans zijn jarenlange verkoopervaring combineert met de technische kennis van Hanjo en het jeugdige elan van Peter.

Wat doet SHL?
Sinds oktober 2001 is SHL geselecteerd als importeur voor de Benelux van Rembrandt Fine Arts Ltd. uit Nieuw Zeeland. Rembrandt Fine Arts Ltd. is in haar ruim dertigjarig bestaan uitgegroeid tot een vooraanstaand fabrikant, groothandel en exporteur van een groot assortiment kwaliteitsproducten. Zij maken voor hun lijsten uitsluitend gebruik van houtsoorten, die speciaal voor Rembrandt Fine Arts als productiehout worden gekweekt.

Waarom SHL?
Omdat onze fabrikant naast het ontwerp, zowel de productie als de levering in eigen hand heeft, wordt een niet te evenaren ambachtelijke kwaliteit gegarandeerd. SHL kan daardoor een hoge productkwaliteit met scherpe prijzen combineren, zelfs al komt alles letterlijk van de andere kant van de wereld. SHL staat ook borg voor de zorg waarmee uw bestelling wordt behandeld, het vervoer én de levering van de producten vindt in nauw overleg met u plaats...

Kenmerken
Door de gebruikte materialen en houtsoorten zijn in de eerste plaats kwaliteit en duurzaamheid kenmerkend voor de producten van SHL. Door het gebruik van in Europa minder bekende houtsoorten, vallen de lijsten van SHL bovendien op door haar exclusiviteit.

Winkel
Mocht u naast een on-line bestelling onze kwaliteitsproducten met eigen ogen willen zien, dan bent u van harte welkom in onze winkel.
Ondanks het stoppen van onze winkelactiviteiten gaan wij gewoon door. Klik voor meer informatie in PDF-formaat hier.


Adres:
Solide Houten Lijsten
Vrouwenhuisstraat 24
3417 EH MONTFOORT (U)

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag van 10:00-18:00 uur
vrijdag tot 21:00 uur


Routebeschrijving:
Neem afslag "De Meern" op de A12, volg de N228 richting Montfoort. Na de rotonde
(bij Opeldealer), door de 90° bocht bij verkeerslichten (bij bloemenwinkel) rechtsaf.
Volg de Heeswykerpoort, die over gaat in de Vrouwenhuisstraat, aan de linkerzijde
vindt u de winkel op nr. 24.


Plattegrond centrum Montfoort